Csapatunk

 • Kovács-Gajdács János
  Kovács-Gajdács Jánosügyvezető igazgató

  János végzettségét tekintve üzleti kommunikátor és marketing szakértő. Több mint hat éves újságírói múlttal, széles körű és aktív médiakapcsolatokkal rendelkező szakember. Több mint tíz éve dolgozik PR és sajtókapcsolati területen. Két évet töltött a régió vezető kommunikációs ügynökségénél, mielőtt 2007 -ben megalapította a One on One-t. Munkastílusát stratégiai gondolkodásmód, megbízhatóság, kreativitás és ügyfélközpontúság jellemzi.

 • Koroknai Martina
  Koroknai Martinavezető kommunikációs tanácsadó

  Martina végzettségét tekintve üzleti kommunikátor, valamint kereskedelem és marketing szakos közgazdász. Gyakorlati éveit a Magyar Távirati Irodánál, illetve helyi lapoknál töltötte. PR és sajtókapcsolatok területén aktívan hat éve tevékenykedik. Munkastílusát kitartás, precizitás, kreatív gondolkodásmód, gyors problémamegoldás és kiemelkedő ügyfélközpontúság jellemzi. 2009 óta dolgozik a One on One Kommunikációnál tanácsadóként.

 • Aranyi Péter
  Aranyi PéterPR és kommunikációs tanácsadó

  Péter kommunikáció szakon diplomázott, fő specializációja a reklám mellett a PR volt.  A Melano Közép-Európa internetes magazin alapítója és főszerkesztője, emellett rendszeresen publikál a Vezess.hu internetes autós magazinban. Munkastílusát kitartás, precizitás, kreatív gondolkodásmód, proaktivitás és kiemelkedő ügyfélközpontúság jellemzi. 2011 óta a One on One munkatársa.

 • Farkas Máté
  Farkas MátéKommunikációs tanácsadó

  Máté öt éven keresztül tanult marketinget és kommunikációt, diplomáját marketing és pr szakirányon szerezte. Munkastílusát kitartás, proaktivitás, kreatív gondolkodásmód és kiemelt ügyfélközpontúság jellemzi. A One on One Kommunikációnál 2013 augusztusa óta végez PR és sajtókommunikációs feladatokat, a szakma alapjait is cégünknél, még gyakornokként sajátította el.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search